NOVALEE WILDER

 professionel numerolog, forfatter + love leader
 

AT ÆNDRE DIT NAVN VIL FORANDRE DIT LIV

Tænk at kunne få en professionel numerologs øjne på dig og dit navn uden af skulle ud af døren!

DEN LILLE TOLKNING

elenor.jpg

Jeg startede med at booke Den Lille Tolkning, for at mærke efter om det ville give mening for mig at få en navneskifte session. Da jeg lyttede til den forsvandt alt min tvivl og skeptisk overfor numerologien. Jeg havde det som om at Novalee var kravlet ind under huden på mig og at hun så, følte og oplevede verden som om hun var mig. Hun talte lige ind i mine udfordringer, mine drømme og mine styrker. Det var utroligt rart at opleve at her var der én, som forstod mig.

Elenor Mettesofie Lind

Pædagog + Holistisk Energiterapeut

Er du nysgerrig på Numerologien men har brug for en smagsprøve før du kaster dig ud i et navneskifte?

Den Lille Tolkning er perfekt når du har lyst til at vide hvordan dine navne påvirker dig i store træk. Den er også et godt indblik i hvordan det er at være i session hos mig og lige præcis hvordan jeg formidler den numerologiske viden.

Et skarpt billede af og klar forståelse for hvordan det er at være dig, med det navn du har med dig.

Du får mine ord og korte tolkning af din grundenergi, års-energi, navneenergier og hvordan det hele spiller sammen. Hvis du har specifikke spørgsmål dykker jeg ned i svaret på dem.

 

Den Lille Tolkning kan bruges både som navnetjek for dig, din virksomhed eller dit barns navn.

Hvis du har været hos en anden numerolog eller hvis du har skiftet navn uden numerologien kan du få mit bud på om der ligger noget bedre og venter. Jeg kan også kigge på dit virksomheds numeroskop eller hvis du har brug for mine øjne på dit barns navn.

 

Når du booker Den Lille Tolkning går jeg i gang med at kigge på din energi.

Efter at have kigget på din fødselsdag, numeroskop og navn optager jeg din lydfil på 15 min. som du modtager via email og kan høre igen og igen. Du er altid velkommen til at sende mig en opfølgende mail efter du har lyttet til sessionen hvis du har spørgsmål.

maria saraphina.jpg

Maria Saraphina

Spiritual Business Coach + Mentor + Catalyst

Novalee lægger ikke fingrene imellem. Hun ser bagom sløret og er ekstremt velforberedt så alt du skal gøre er at læne dig tilbage, åbne op, lytte og tage imod.

Jeg vil klart anbefale Novalee hvis du er på udkig efter en professionel numerolog (og jeg har og anbefaler hende allerede) da hun vil møde dig lige hvor du er. Baseret på dit numeroskop ved hun allerede alt hvad du har kørende af udfordringer så der er ingen steder at gemme sig. Du kan lige så godt få det ud og give Novalee lov til at støtte dig med et fantastisk solidt fundament at udfolde dig fra.

augusta.jpg

Augusta Mariia

Living Yolates Teacher + Holistisk Energiterapeut

Jeg følte mig enormt tryg i løbet af sessionen. Den energi du udstråler er lysende og varm. Du er så langt fra fordømmende eller bedrevidende og det skaber den der oplevelse af, at du virkelig gerne vil mig det godt for min skyld og at jeg kan gøre lige hvad jeg vil uden at det er mærkeligt, så længe det er sandt for mig. Jeg oplevede under sessionen hvordan du nærmest så igennem mig og min historie, ved at beskrive mit numeroskop for mig.

avalon.jpg

Avalon Khaan

Mentor + Love Leader

Jeg anbefaler max denne bad ass numerolog, love leader Queen og hendes viden. Hun er nok den mest dedikerede og arbejdsomme numerolog jeg har mødt og lægger SÅ meget kærlighed i alt hun laver. Sindsygt kompetent og omhyggelig! Og så emmer hun altså af feminin kraft og at eje hvem hun er.

Book Den Lille Tolkning her til $115

Hvad dur Den Lille Tolkning ikke til?

Jeg går ikke i dybden med alle facetterne i dit numeroskop, karmiske lektioner og sjælssignatur, det sker i Navneskifte Sessionen.

Du får ikke navnelister eller et nyt numeroskop via denne session.

Har du brug for støtte efter et navneskifte hos en anden numerolog?

Så kan Integrations Meditationen + Navneskifte Video Bonussen hjælpe dig med at lande alt det nye.

Screenshot_2020-06-12_Dea_✨_(_deakaerl

Anna-Dea Fredensborg

Etnologi studerende + Fotograf, DK.

Jeg var spændt på at se, hvad du mon havde at sige om mig. Jeg følte mig meget tryg, men også meget forundret. Hvordan kunne du vide det? Og det? Og det? Det føltes som om du satte ord på en masse, som jeg aldrig har kunne udtrykke, bare fornemme. Det oplevede jeg blandt andet, da du snakkede om min navnevibration.

På bare 15 minutter har du givet mig dyb indsigt i min essens (grundenergi og årsenergi), som jeg synes er absolut guld værd. Jeg mærker allerede meget større bevidsthed på, om jeg trækker på min års- eller grundenergi. Noget jeg tror, kan gavne mig meget, da den ene energi siger "den klarer vi" og den anden energi er langt mere sensitiv. At blive bevidst om hvilket energetisk udgangspunkt jeg handler fra, bliver uden tvivl en vigtig indsigt i mit liv.

Aha-øjeblikke - Åha, der er mange! At lære mine grundenergi og årsenergi at kende. At blive mindet om, hvad min de rummer. Få belyst hvor, og hvorfor, jeg taber min livsenergi. Det var så spot-on, da du forklarede om det, der ligger i mit ubevidste. At noget af den passion jeg mærker, kommer som reaktion på noget jeg manglede i min barndom - og hvad min passion handler om. Og så ELSKER jeg at du siger at jeg har rejseheld, for jeg ELSKER at rejse!

raasmus.jpg

Raasmus Morten Hansen

Reiki Healer + Illustrator + Musiker, DK.

Den Lille Tolkning jeg fik var en skøn gave og gjorde en stor forskel. Jeg var nysgerrig i starten. Jeg var klar til forandring på mange planer og jeg vidste det var uundgåeligt. Kendte til flere der havde taget navneskifte, men vidste ikke noget om deres proces, årsag eller virkningen heraf. Min kone havde skiftet navn og det var den mulighed der opstod for at jeg, helt tæt på, kunne overvære, se, spørge og blive delagtiggjort i hendes proces.

 

Jeg var spændt og åben i løbet af sessionen og oplevede et skifte i min energi til det mere positive samt en lethed. Jeg var og er, totalt klar til at blive konfronteret med mig selv, ego og mine gode og mindre gode sider.

 

Er fanatisk fan af hele processen fra ende til anden, men jeg var og er glad for du tog dig tid til at maile og lytte til mig undervejs. Tak for det ❤️ Det bedste er og var, er at alt hvad du fortalte mig var så super præcist. Du beskrev mig bedre end jeg ville kunne have gjort det  

 

Alle burde nok investere i navneskift. Især mænd.

Er du klar til at booke Den Lille Tolkning?

10% af overskuddet fra

en session går til at plante træer

via non-profit organisationen

ONETREEPLANTED

IMG_8010.jpg
Er du klar til at booke Den Lille Tolkning?
brook.jpg

Brook Harper Ellery

Independent Consultant, USA.

I didn’t have any hesitation when I booked The Small Session. It’s a good mix of commitment, information received and cost. I liked what I heard and knew I needed more to figure out how to use the info.

I feel good. I’m very happy. This was really wonderful. You were right on. I'd recommend you to anyone. I've been around a lot of psychics…I’ve had access to it you know? And you were spot on with all your numbers and all your descriptions of how the numbers have been affecting me, so the whole time I was like - ! - I can’t even pick anything and say that didn’t happen. Thank you Novalee!

elinor.jpg

Elinor Cohen

Intuitive Business & Marketing Strategist, USA.

Everything was very spot on - I especially liked how you picked out curiosities of mine, that I did not mention to you - you confirmed I should pursue them... also, you emphasized how important it is for me to fill my own cup more than others.. and as of late I have been feeling so depleted - this made everything so clear!

 

I noticed a shift in my behavior after the session. I’ve said no to several things, lost some clients (which I'm happy about) and decided that I'm no longer serving everyone besides myself.

 

What resonated most for me was how much I give to others and not to myself... it just clicked to me differently than before.

Er du klar til at booke Den Lille Tolkning?