Har du spørgsmål? Her er der masser af svar:

Hvad er Numerologi?


Alt i universet er vibration. Vi opfanger andres frekvenser og udsender vores egen konstant. Byer, lande, husnumre, mennesker og bog titler har alle deres unikke vibration. De vigtigste vibrationer i følge Numerologien finder vi i dit navn og din fødselsdato. Hvordan forklarer vi Numerologien? Jeg kalder den ofte for Astrologiens praktiske storesøster. Numerologi er en ældgammel esoterisk åndsvidenskab der arbejder med den vibration der ligger bagved hvert enkelt tal og bogstav. Numerologer ser på tallene i din fødselsdato for at forstå din personlighed, stærke sider, udfordringer og medfødte gaver. Derefter kigger vi hele dit navn igennem for at se hvordan det støtter op om eller står i vejen for udlevelsen af dit potentiale. Visse navne vibrationer skubber os ud af vores essens og ned af en vej der ikke nærer os på et dybere plan. Som Numerolog kan jeg kigge på vibrationen bagved næsten hvad som helst og de filtre og energier der er i spil omkring et menneske eller en entitet. Vi kan opfange vibrationen bag alting hvis vi er opmærksomme nok - og universet holder altid øje med det vi fokuserer vores opmærksomhed på. Jeg oversætter de vibrationer jeg møder. De fortæller mig om den intention der ligger bagved. Hvad er det de vil omgive sig med? Hvad vil de have mere af og hvilken form for filter er de på verden? Du har sikkert hørt om 'Loven om Tiltrækning', et andet navn for den kunne være 'Loven om Intention'. Denne universelle lov er på godt dansk: lige tiltrækker lige. Vi har alle en frekvens og vil tiltrække det vi sender ud lige meget om vi fokuserer på det eller ej. Vibrationerne står aldrig stille. I Numerologien arbejder vi i dybden med specifikke mål for øje og bruger disse universelle love på det højeste niveau. Specifikke navne vibrationer vil tiltrække specifikke mennesker, forhold og udfordringer i dit liv. Ved at justere dine navne arbejder du med din egen grund vibration som består af flere dele. Du kan læse mere om disse dele i e-bogen du modtager ved at melde dig til mit nyhedsbrev i bunden af denne side. Vi er ikke i stand til at løfte vores egen essens mere end vores egne gaver rækker. Vi har brug for hjælp for at bryde igennem glasloftet og se verden fra et nyt perspektiv. Som Numerolog er det her jeg kommer ind - for at vise dig hvad der er muligt og sende dig ud på en ny og spændende spirituel rejse med et harmonisk navn der støtter din essens. Mine sessioner tager udgangspunkt i dig og den rejse du allerede er på så du altid får det navn der er det bedste match til dig.
Burde alle skifte navn?


Nej, det er ikke alle der er klar til et harmonisk navneskifte. Det er ikke alle der har lyst til at ændre kurs eller åbne for at der i det hele taget er mulighed for at opleve verden og deres liv anderledes end den måde det altid har været på for dem. Og det er helt som det skal være. Enhver der lever med et uharmonisk navn vill opleve en forandring i deres indre og ydre verden efter et harmonisk navneskifte. Harmonisk betyder her et navn der støtter din essens, de temaer og den udvikling du er her for at mestre. Vi er alle på vores helt egen rejse i livet og ser vores udvikling fra hvor vi er lige nu og her. Hvis du føler at du har lært hvad du kan og at de mønstre du ser i dit liv er blevet gennemtrasket nok kan det være på tide at få pudset forruden og sat en ny kurs. Hvis du føler dig draget af Numerologien er det nok nu du skal have dens hjælp til at støtte op om din videre rejse. En note om modstand: Mærker du både stor tiltrækning men også meget indre 'støj' omkring Numerologien? Så er nok dit ego og dit hjerte der kæmper om hvem der skal have lov til at træffe det næste store valg. Den indre støj hænger ofte sammen med at der er noget der trækker i os og vi higer efter mere; Samtidig forsøger den indre 'fornuftige' stemme at holde os i relativ sikkerhed, indenfor det vi allerede kender og er trygge ved. Lige meget hvilke valg du træffer skal de baseres på din sandhed og hvad dit hjerte længes mod. Det skal føles godt at gøre noget nyt og spændende Hvis du har lyst til at lure lidt på hvad en Numerolog kan sige om dig og om jeg er den rette til at stå for dit vibrationelle spring så er Den Lille Tolkning den session du skal have fingrene i.
Virker et navneskifte hvis jeg ikke tror på Numerologien?


Ja et harmonisk navneskifte virker lige meget hvad. Lige som det uharmoniske navn de fleste går rendt med påvirker dem lige meget om de ved eller vil være ved det eller er. Det virker dog altid bedst når vi går ind i en process af vores egen frie vilje og med en intention om at forandring fryder. Det er aldrig en god ide at presse en kæreste/forældre/relation/teenager eller ven til at gøre noget de ikke selv har mod på eller interesse i. Vi har vores frie vilje og den kan også bruges til at modarbejde selv de mest godhjertede intentioner.
Hvordan vælger jeg den rigtige Numerolog?


Med hjertet og din sunde fornuft. Du kan læse mit blog indlæg om det at vælge Numerolog her (Engelsk).
Skal jeg fortælle nogen at jeg har skiftet navn?


Det er helt op til dig. Et harmonisk navn vil påvirke dit indre og ydre liv lige meget hvad din familie, venner eller kollegaer kalder dig. Hvis det føles rigtigt at gå ud med det og ændre det på alle platforme, i alle sammenhænge og på alle papirer du ejer - så gør det. Hvis det føles rigtigt kun at fortælle det til dine nærmeste og bare have din helt egen hemmelige fest med det - så gør det. Jeg ser ofte at folk planlægger at gå ud med det stille og forsigtigt for derefter at boble over med glæde og fejre deres nye navn på de mest fantasifulde og originale måder. Du må gerne brænde dit gamle navn under fuldmånens skær og hænge dit nye numeroskop op på væggen over dit alter. Du må også gerne gemme alt det her spirituelle i en skuffe og bare blive glad hver gang du ser nye navn på dit sygesikrings bevis. Det er din process og du kan ikke gøre den forkert.
Hvad betyder 'udrensning' i Numerologien?


En udrensning sker når vi ændrer navn fra et uharmonisk navn til et harmonisk navn. Den tager ca. 6-12 måneder for voksne og en smule kortere for børn. I udrensningen slipper vi de gamle navnevibrationer og alt hvad de har tiltrukket. I udrensningen integrerer vi de nye navnevibrationer og det de tiltrækker. Udrensningen kan være fantastisk og den kan være hård. Vi kan opleve store slip og positive skift. Vi kan også genopdage gammel smerte der nu skal frigøres. Jeg har set et behov hos mine klienter for ekstra støtte i det første år og har derfor skabt en eksklusiv video serie i 12 dele så der er hjælp at hente og perspektiv at få på alle de facetter af udrensningen man kan komme ud for. Du kan læse mere om video serien under Navneskifte Sessionen.
Hvordan skifter man helt praktisk navn?


Når du har fundet nye navne i de navnelister du får af mig er det tid til at logge på borger.dk. Her skal du bruge dit NemID til at ansøge om navneændring. Det koster 505kr (2020) at skifte navn. Der skal kun betales 1 x gebyr hvis navneændringen gælder ægtefæller, ugifte samlevende, børn under 18 år, søskende eller plejebørn under 18 år. Du kan altså med fordel skifte navn på flere samtidig. Det tager normalt mellem 24 timer og 3 uger at få ændret navn i systemet. Du vil modtage en email hvis du er tilmeldt e-boks når din ansøgning er blevet behandlet. Din bank, læge og alle systemer der er koblet på CPR registeret vil automatisk opdatere dit navn i deres system. Du skal selv ændre det i alle andre sammenhænge. Du kan rejse på dit gamle pas (hvis du ønsker) indtil det udløber, blot vær opmærksom på at bestille billetter i samme navn også. Et nyt pas koster fra 115kr - 628kr (2020) og du skal møde personligt op i din kommunes borger service for at bestille det. I visse kommuner skal du betale 205kr (2020) for et nye sygesikrings bevis. Det kan bestilles via borger.dk Et nyt kørekort koster 280kr (2020) og bestilles via borger.dk Det er op til dig om du vil skifte navn på de social medie platforme eller i arbejdsregi. Det er også helt op til dig om du vil gå ud med hele dit nye navn eller blot for- og efternavn. I det hele taget er processen din og en dejlig måde at mærke ind i hvad der nu føles rigtigt for dig at gøre.
Hvor hurtigt kan man mærke en Numerologisk navne ændring?


Det er meget forskelligt. Nogen oplever forandringer nærmest fra dag til dag. Andre opdager først at noget har ændret sig i deres indre eller ydre verden et sykke tid inde i udrensningen. Efter det første år kan man som se tilbage med store øjne på den person man var før skiftet og den person der bærer de nye navne vibrationer. Vibrationer integreres og udrenses med forskellig hastighed. Ofte slipper kroppen som det sidste led. Der er mange faktorer der spiller ind på en udrensning og integrering. Hvad end du oplever er nok helt normalt. Fjern fokus fra enhver form for målstreg og lad processen vise dig hvilke gaver den har med til dig lige nu og her.
Hvordan søger man om godkendelse af et helt nyt fornavn eller efternavn?


Til at starte med vil jeg altid anbefale at du søger om et godkendt navn for derefter at indsende din ansøgning om en godkendelse af et nyt for og/eller efternavn. Så får du den navne vibration og dermed det numeroskop sat igang med det samme. Godkendelse af et nyt navn kan tage fra 3 uger til over 8 måneder. Det er ikke godt for din energi at være i 'limbo' i den tid. Det er derfor jeg anbefaler at du vælger et godkendt navn først. Det kan også påvirke din udrensning da tidspunktet for godkendelsen af det nye navn kan påvirke dine årstalsrækker. Når du vælger at skabe et nyt navn kan du tjekke om der er nogen der hedder det her. Hvis der er under 2000 danskere med et specifikt efternavn er det beskyttet og du ville i teorien skulle bede hver enkelt om at udfylde en samtykke erklæring før du ville kunne ansøge om det. Derfor anbefaler jeg ikke at du ansøger om at tage et beskyttet efternavn. Når du søger om at få godkendt et nyt navn kan du vedlægge dokumentation for tilknytning hvis du har det. Du kan også ansøge om en ny stavning af et godkendt efternavn. Dette er dog kun hvis det ikke er beskyttet og båret af mindre end 2000 danskere. Du søger via borger.dk - klik på mit tidligere svar på: 'Hvordan skifter man helt praktisk navn?'
Kan du hjælpe folk fra andre lande med at skifte navn?


Ja. Jeg kan hjælpe alle der har mulighed for officielt at skifte navn og som bruger det engelske alfabet til at skrive deres navne. Det vil sige at man skal være statsborger eller have permanent opholdstilladelse i et land der giver en mulighed for at skifte navn. Jeg har indtil videre haft flest klienter fra Danmark, USA, Australien og Canada og kender reglerne i disse lande bedst. Jeg afholder sessioner på både dansk og engelsk. Du er altid velkommen til at dele min hjemmeside med dine kontakter der kan læse dansk og www.novaleewilder.com med dem der foretrækker at læse om numerologien på engelsk.
Hvad kan man bruge Numerologien til?


Numerologien er et spirituelt værktøj der kan fungere som nøgle for vores udvikling, en accept af den vej vi skal og en forståelse for det indre arbejde vi har udvalgt i denne omgang. En god Astrolog, Håndlæser, Clairvoyant, Numerolog eller anden åndsvidenskabelig professionel vil kunne 'læse' dig i det medium de har valgt at dygtiggøre sig i. De får adgang til den samme viden men tolker den i de termer som deres felt har givet dem og det filter de selv er på den viden. Numerologien er unik da den ud over viden om vores essens, navne vibrationer og årstalsrækker også giver os mulighed for at ændre på vores vej. Viden om din essens kan give dig perspektiv på din fortid, nutid og fremtid. Det numerologiske navneskifte giver dig mulighed for at justere store dele af de filtre der ligger på din essens i form af navne vibrationer og numeroskop. Numerologien som spirituelt værktøj rækker ud over det personlige navneskifte. Vi kan vælge startdatoer og navne vibrationer til vores virksomhed så den passer til os. Vi kan navngive bøger eller plader og fastsætte priser udfra den numerologiske viden om overflod, positiv opmærksomhed og salg. Vi kan rekruttere medarbejdere eller forstå vores relationer på et dybere grundlag. Vi kan bruge den til at skabe forbindelser til andre åndsvidenskaber og den esoteriske visdom der findes på tværs af religioner og kulturer. Og så kan vi blive klogere på dem vi elsker og de mennekser der omgiver os. Forstå hvorfor de gør som de gør, elske dem for hvem de er og støtte dem i at udleve deres livsformål og potentiale.
Skal jeg hedde noget mærkeligt hvis jeg har været til Numerolog?


Nej det skal du ikke. Du vælger helt selv i hvilken retning dine nye navne skal bevæge sig. Om du har lyst til noget 'helt almindeligt' eller give den fuld gas med de mere eksotiske stavemåder. Du vil få lister med hundredevis af forslag til fornavne og kortere lister med de efternavne du frit kan tage. Du kan være så kreativ som du har lyst til i valget af navne. Hvis du får et nyt numeroskop med flere mellemnavne så er det også op til dig om du vil bruge dem alle på din facebook profil eller på din postkasse. F.eks er disse 3 navne alle baseret på det samme numeroskop og dermed sammensat udfra fra de samme navnelister: Lone Regitze Nielsen Holm Sofia Cirkeline Galadriel Damgård Tilde Kristine Philipa Larsen Så Lone Holm, Sofia Damgård og Tilde Larsen har selv valgt hvor mærkeligt/almindeligt de havde lyst til at deres nye navn skulle være. Jeg elsker at se hvor kreative og smukke mine klienters nye navne bliver. Det er utroligt sjovt og livsbekræftigende at få lov til at navngive sig selv.
Hvor kan jeg lære mere om ... det hele?


Du se mine sessioner når du bevæger musen over SESSIONER i den øverste menu. Her kan du læse mere om hver session og hvad de indeholder. Hvis du vil dykke ned i din unikke numerologiske essens kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev og få adgang til min e-bog 'Din Numerologiske Essens'. Her beskriver jeg i store træk de 9 grund- og årsenergier. Her er også hver enkel grund- og årsenergies højere livsformål og livslektion beskrevet. Når du klikker på GRATIS i menuen får du adgang til flere forskellige podcasts, e-bøger, video og blog indlæg om numerologien. Hvis du har mod på at læse blog indlæg på engelsk så har www.novaleewilder.com/blog (min engelske hjemmeside) masser at byde på. Internettet er fyldt med forskellige former for information og numerologiske vibrations udregnere og det kan være trættende at skulle finde hoved og hale i den information du møder. Hvis du læser noget der bringer frygt på banen så er du på afveje. Det skal være en positiv og opløftende oplevelse af interagere med og åbne op for ny spirituel viden. Hvis du er oprigtigt interesseret i Numerologien og hvad den kan hjælpe lige netop dig med er det næste skridt at vælge den Numerolog der føles som den rigtige for dig og få booket dig en session.
Hvordan foregår en session hos Novalee?


En session med mig foregår sådan her: Du vælger den session der vækker flest sommerfugle i maven og booker den her. Så får jeg en mail og begynder at glæde mig til at møde dig og din vibration <3 Dernæst får du en email med praktiske informationer før vi mødes enten virtuelt via Zoom, i København eller i Los Angeles. Du kan se hvor jeg vil befinde mig i verden når du booker og du kan ændre din booking op til 12 timer før afholdelsen af vores session. Det er dit ansvar at din internetforbindelse og din computer's højtalere og mikrofon virker. Email sessioner foregår uden at vi mødes. Jeg tolker og optager en lydfil til dig som du modtager max 24 timer efter det tidspunkt din session er booket til. Live sessioner tager fra 1,5 - 2.5 timer og bliver også optaget så du kan lytte til dem igen og igen. Ved navneskifte, og hjertebusiness sessioner får du navne/ordlister, det nye harmoniske numeroskop og årstalsrækker med hjem eller scannet ind så du selv kan printe dem hvis du vil. Du modtager den første video af den bonus der er en del af Navneskifte Sessionen når du informerer mig om at dit nye navn er blevet registrert i CPR. Herefter modtager du de resterende 11 videoer i løbet af det år din udrensning forløber. Jeg er altid til rådighed via email hvis du har spørgsmål efter en session. Det er vigtigt at du tager ejerskab over den process der startes da den er helt unik for dig. Jeg er her for at støtte og holde lyset for dig i den første tid. Jo mere du selv dykker ned i de nye strømninger og den nye rejse du er på jo hurtigere vil de nye vibrationer integreres og du vil mærke den rigtige vej for dig.
Hvad hvis jeg identificerer mig indenfor LGBTQIAPP+, har religiøse overvejelser eller andre forbehold omkring et navneskifte?


Du er velkommen hos mig lige meget hvad. Jeg hylder mangfoldigheden og hos mig er der plads til hele dig. Køn, alder, seksualitet, etnicitet, religiøsitet eller funktionsnedsættelse skal ikke sætte en stopper for dit ønske om en numerologisk session. Jeg har Skype/Zoom sessioner som perfekt mulighed hvis du ikke kan møde mig i København eller Los Angeles. Det eneste krav er at vi kan kommunikere, evt. via tolk, på det niveau en numerologisk session kræver. Du er altid velkommen til at sende mig en email hvis du har specifikke spørgsmål omkring handikap adgang, navneskifte i forbindelse med kønsskifte mm.

Har du flere spørgsmål? Send dem til mig her:

ADRESSE

Novalee Wilder

5870 Melrose Ave Ste 3 #687

Los Angeles, CA 90038, USA

Når jeg er i Danmark:

1302 København K

hello@novaleewilder.com

ÅBNINGSTIDER

Tors-Fre: 10 - 16:30 PST

Lørdag: 9 - 14:30 PST

Søndag: Tager vi på stranden.

*Hvornår er Novalee i Danmark?

Det kan du se på BOOK ONLINE siden.

Tak! Din besked er sendt afsted

vector art ofa women in a bathing suit snorkling an followed by three fish.