HJERTEBUSINESS NAVNESKIFTE

Det er tid til at bruge dit hjerte som vejviser til at skabe din levevej og bygge dit hjerte imperium.

 

Det giver utrolig god mening at handle fra dit hjerte i dit private liv og det samme gælder i din business. Derfor har jeg skabt en session til dig der er klar til at træde ud i lyset med det du brænder for. Når vores virksomheder er skabt ud fra hvad vores hjerte flyder over med og vi har navngivet dem i harmoni med den dag de kom til verden så er der mere at rutte med på alle kontoer.

 

Vi sørger for at din virksomhed har potentialet til at nå alle de hjerter dit budskab fortjener.

 

Din virksomhed bliver født den dag du opretter den i CVR registret og har lige som dig en en grund- og års-energi, navneenergier, årstalsrækker osv. i spil. Den er her med sit eget formål og derfor er det vigtigt at den er optimeret til at tjene dig og de vibrationer du har med dig.

Et harmonisk virksomheds navn tiltrækker de rette kunder og samarbejdspartnere på alle fronter

 

Hvad enten du allerede har en virksomhed der er registreret i CVR, lige på nippet til at springe ud som selvstændig eller direktør i en stor koncern er der guldkorn at hente når vi bruger numerologien til at kigge på både virksomhedsnavne, start og lancerings datoer, priser, og titler.

Det kræver mod at gå selvstændig og du fortjener al den medvind du kan tiltrække i den konstante balance gang det er at vokse som entreprenør og menneske.

Vi møder de samme problematiske mønstre vi kan have i vores private liv hvis vi skaber en virksomhed med de vibrationer vi selv har døjet med så det er en forudsætning for at få et støttende virksomheds navn at du selv har et harmonisk numeroskop.

Din investering  $755

Hvad siger folk efter en session med Novalee?

Jeg har været meget i tvivl omkring et navneskifte, eller rettere jeg vidste nok godt hele tiden at det var det jeg ville, men mit ego og frygt larmede. Men da jeg først kom over det havde jeg faktisk ikke rigtig nogen forbehold. Følte jeg var nødt til at forholde mig meget åben til hele oplevelsen

Wauw. Det er svært at beskrive kort hvor mange følelsesmæssige og mentale forandringer der er sket i løbet af og efter sessionen. Novalee satte virkelig ord på nogle ting som jeg ikke selv ville kunne ha beskrevet bedre. Det har skabt en langt større forståelse for mig selv. Men det største er nok at jeg har oplevet langt højere medfølelse og ja forståelse for mig selv. Det har generelt været forløsende at stå ved at jeg gerne vil skifte navn. Under sessionen var det mest bare en aha oplevelse hele vejen igennem og jeg er meget taknemmelig.

Det var klart fedt at få en forståelse for mig gamle numeroskop og derefter forstå det nye. Det gav så psyko god mening det hele og jeg imponeres igen og igen over hvor sindsyg skarp og dygtig Novalee er og hvor fantastisk hun er til at formidle numerologien. Det er svært at være mere specifik da jeg synes at alt i sessionen var med til at gøre det til en virkelig dejlig oplevelse.

Jeg vil klart anbefale en session!!! Jeg vil anbefale det til folk der føler et kald allerede. Jeg tror det at skifte navn skal komme indefra. Det skal man mærke sig kaldet til. Jeg synes alle burde investere i det ;) men det er ikke for alle så jeg ville nok ikke foreslå det til folk der ikke selv viser interesse. Når det så er sagt vil jeg til hver en tid anbefale Novalee som numerolog hvis man har taget beslutningen om navneskift.

Jeg følte mig meget set under hele sessionen og det er klart en af de oplevelser jeg har haft som har givet mig størst forståelse for mig selv.

- Mathilda Aurora Phoenix Østergaard, DK

10% af overskuddet

fra alle sessioner går til

non-profit organisationerne

MADRE og POLARIS