HJERTEBUSINESS NAVNESKIFTE

becky G.webp

I felt like Novalee knew me. It was a very powerful reading and I wasn't expected to get so much insight. So many shifts - It helped to reaffirm the path I'm taking with my business. I really appreciate the clarity I got in choosing a business name. I feel so confident in moving forward. Anyone who is wavering about their business name and has some interest in numerology should have this done.​

Becky G
Small Business Owner + Educator

Det er tid til at bruge dit hjerte som vejviser til at skabe din levevej og bygge dit hjerte imperium.

 

Det giver utrolig god mening at handle fra dit hjerte i dit private liv og det samme gælder i din business. Derfor har jeg skabt en session til dig der er klar til at træde ud i lyset med det du brænder for. Når vores virksomheder er skabt ud fra hvad vores hjerte flyder over med og vi har navngivet dem i harmoni med den dag de kom til verden så er der mere at rutte med på alle kontoer.

 

Vi sørger for at din virksomhed har potentialet til at nå alle de hjerter dit budskab fortjener.

 

Din virksomhed bliver født den dag du opretter den i CVR registret og har lige som dig en en grund- og års-energi, navneenergier, årstalsrækker osv. i spil. Den er her med sit eget formål og derfor er det vigtigt at den er optimeret til at tjene dig og de vibrationer du har med dig.

Et harmonisk virksomheds navn tiltrækker de rette kunder og samarbejdspartnere på alle fronter

 

Hvad enten du allerede har en virksomhed der er registreret i CVR, lige på nippet til at springe ud som selvstændig eller direktør i en stor koncern er der guldkorn at hente når vi bruger numerologien til at kigge på både virksomhedsnavne, start og lancerings datoer, priser, og titler.

Det kræver mod at gå selvstændig og du fortjener al den medvind du kan tiltrække i den konstante balance gang det er at vokse som entreprenør og menneske.

Vi møder de samme problematiske mønstre vi kan have i vores private liv hvis vi skaber en virksomhed med de vibrationer vi selv har døjet med så det er en forudsætning for at få et støttende virksomheds navn at du selv har et harmonisk numeroskop.

Din investering  $950

bonus - NUMBERS THAT SELL

Mini kurset Numbers That Sell er den perfekte måde at begynde at bruge numerologien til at vælge titler, produktnavne, sætte priser og bruge dags energier i din virksomhed. Du får adgang til en video og pdf oversigter så du nemt kan se hvilken energi der ligger i dit produkt navn og sætte 'flyv af hylderne' priser, hver gang. Alt materialet er på engelsk.

 VÆRDI $115 

Numbers That Sell by Novalee Wilder

Having purchased from Novalee before investing in Numbers That Sell was a no-brainer for me, knowing how dedicated and passionate she is. I knew my package prices were going up and I wanted them to have a strong foundation.

I love how practical and down-to-earth Novalee makes the spiritual science of numerology. While this is esoteric knowledge it’s presented in a way so that you can easily find the numbers and thus prices that works for you. Also loved that this is not a 3 hr. masterclass with a gazillion videos to watch but a somewhat quick and dirty that’s easy to follow and go through. You’ll be able to find the numbers and prices you want to use very quickly and it doesn't require you to be a numerology expert at all.

I would recommend Numbers That Sell to anyone looking to understand the deeper connection between numbers and prices, as well clear insight and knowledge. If you’re looking to price anything in your business Numbers That Sell is an easy tool that you can use time and time again.

Maria Saraphina
Spiritual Business Coach + Mentor

10% af overskuddet fra

alle sessioner går til at plante træer

via non-profit organisationen

ONETREEPLANTED

IMG_8010.jpg