NOVALEE WILDER

 professionel numerolog, forfatter + love leader
 

AT ÆNDRE DIT NAVN VIL FORANDRE DIT LIV

At vælge et harmonisk navn til dit barn er et valg der skal tages med hjertet.

NAVNESKIFTE FOR BØRN

Screen Shot 2021-03-05 at 11.58.25 AM.pn
Screen Shot 2021-03-05 at 11.55.40 AM.pn
Screen Shot 2021-03-05 at 11.56.20 AM.pn

Det smukkeste udkom af et harmonisk numeroskop i et barns liv, er at alle blokeringer i forhold til kærlighed vil blive fjernet.

 

Med ingen restriktioner på hvor meget kærlighed de er i stand til at give ud eller modtage, vil de følge deres indre kald og kunne  mærke hvilken vej i livet der er rigtig for dem. Deres essens vil få lov til at guide dem i et liv der nærer dem og får dem til at vokse og udvikle sig på smukkeste vis.

 

Som vores forældre før os vælger vi vores børns navne så de matcher de vibrationer vi selv bærer. Vi kan kun løfte vores børn til det sted vi selv er og giver det videre som vi selv har tiltrukket og er blevet udfordret på i vores eget liv. Men vores børn kommer til verden med deres egne drømme og passioner der ofte er vidt forskellige fra deres forældres. Deres rejse er unik for dem og vores job som forældre er at anerkende og støtte deres unikke udtryk i verden.

 

Hvid du har ændret dit eget navn med hjælp fra numerologien, kommer der nok en dag hvor du vil give dit barn den samme gave.

 

Denne session er både for dig, dit barn og den familie du er en del af. Det giver en dybere forståelse for vores ophav at se de navne vibrationer der er blevet overrakt til os ved at blive født ind i en given familie. Navne vibrationer vores forfædre og formødre har gjort deres bedste for at få mest muligt ud af. Ved at give dit barn et harmonisk navn har nu mulighed for at slippe generationer af byrder og heale ikke blot traumerne i dit eget liv men også løfte dem der kommer efter dig .

 

Du er dit barns første og vigtigste guide.

 

I sessionen får du får redskaber og forståelse omkring hvad det er de skal have ekstra hjælp til og hvordan du kan være med til at støtte deres essens udover det harmoniske navneskifte.

 

Ofte er der dybe gaver at finde når vi ser hvorfor vi er blevet valgt som hjælpere på rejsen fra barn til voksen.

 

En familie konstellation er i numerologisk optik sammensat af sjæle der skal støtte og åbne vejen for hinanden. Med dette perspektiv kan mange konflikter løses før de opstår.

Jeg tager altid udgangs punkt i de navne og efternavne du gerne vil have med, og ser hvor mange af dem vi kan arbejde med. Du får masser af navnelister at blive inspireret af også.

BABY SESSION

Til babyer fra 0-1 år

30-45 min. session optaget som lydfil så du kan lytte til den når der er ro og baby sover.

​Du modtager et harmonisk numeroskop med stikord og tolkning på alle vibrationerne.

 

Masser af navnelister og årstalsrækker regnet og tolket minimum 7 år ud i fremtiden.

Pris $550

BONUS

 

1 x Gavekort

 

Alle navneskifte sessioner indeholder et gavekort til

Den Lille Tolkning!

Så du kan dele numerologien og din nye viden med en ven eller familiemedlem.

 VÆRDI $115 

+

FAMILIE RABAT

Få rabat når du booker til hele din familie = minimum to personer. Kontakt mig for mere info.

 SPAR  10% 

BØRNE SESSION

Til børn fra 1-12 år

1-1.5 times live zoom session optaget som video så du altid kan gense den.

​Du modtager et harmonisk numeroskop med stikord og tolkning på alle vibrationerne.

 

Masser af navnelister og årstalsrækker regnet og tolket minimum 7 år ud i fremtiden.

Pris $695

Efter sessionen arbejder jeg på energien omkring dit barns navneskifte for at støtte op på alle planer.

Hvad siger folk efter en session med Novalee?

Jeg har været meget i tvivl omkring et navneskifte, eller rettere jeg vidste nok godt hele tiden at det var det jeg ville, men mit ego og frygt larmede. Men da jeg først kom over det havde jeg faktisk ikke rigtig nogen forbehold. Følte jeg var nødt til at forholde mig meget åben til hele oplevelsen

Wauw. Det er svært at beskrive kort hvor mange følelsesmæssige og mentale forandringer der er sket i løbet af og efter sessionen. Novalee satte virkelig ord på nogle ting som jeg ikke selv ville kunne ha beskrevet bedre. Det har skabt en langt større forståelse for mig selv. Men det største er nok at jeg har oplevet langt højere medfølelse og ja forståelse for mig selv. Det har generelt været forløsende at stå ved at jeg gerne vil skifte navn. Under sessionen var det mest bare en aha oplevelse hele vejen igennem og jeg er meget taknemmelig.

Det var klart fedt at få en forståelse for mig gamle numeroskop og derefter forstå det nye. Det gav så psyko god mening det hele og jeg imponeres igen og igen over hvor sindsyg skarp og dygtig Novalee er og hvor fantastisk hun er til at formidle numerologien. Det er svært at være mere specifik da jeg synes at alt i sessionen var med til at gøre det til en virkelig dejlig oplevelse.

Jeg vil klart anbefale en session!!! Jeg vil anbefale det til folk der føler et kald allerede. Jeg tror det at skifte navn skal komme indefra. Det skal man mærke sig kaldet til. Jeg synes alle burde investere i det ;) men det er ikke for alle så jeg ville nok ikke foreslå det til folk der ikke selv viser interesse. Når det så er sagt vil jeg til hver en tid anbefale Novalee som numerolog hvis man har taget beslutningen om navneskift.

Jeg følte mig meget set under hele sessionen og det er klart en af de oplevelser jeg har haft som har givet mig størst forståelse for mig selv.

- Mathilda Aurora Phoenix Østergaard, DK

Er du klar til at booke et navneskifte for dit barn?
Two girls age 5 and 3 holding small tree saplings ready for planting.

10% af overskuddet fra

en session går til at plante træer

via non-profit organisationen

ONETREEPLANTED

IMG_8010.jpg