NOVALEE WILDER

 professionel numerolog, forfatter + love leader
 

AT ÆNDRE DIT NAVN VIL FORANDRE DIT LIV

NAVNESKIFTE SESSIONEN

maria saraphina.jpg

En af de ting jeg virkelig elsker ved Novalee er hendes urokkelige insisteren på sandhed, ‘ik’-så-meget-pis’ attitude og dybe viden. Hun ved helt klart hvad hun laver og gør det virkelig eminent. Det energetiske skift efter mit navneskifte er så tydeligt. Det er som om alt bare glider nemmere. Som en kraftfuld maskine der helt klart havde brug for en opgradering. Hvis du har fundet vej til hende er der en grund til det! Følg det kald!

Maria Saraphina
Spiritual Business Coach + Mentor

Føles dit liv som en lang gentagelse af de samme kampe, udfordringer og begrænsninger? Det er fordi dit navn konstant tiltrækker dem. Et harmonisk navn vil forløse de tunge knuder og bringe dine drømme tættere på.

Et uharmonisk navn sætter en begrænsning for din udfoldelse og adgang til de gaver du har med dig. Et harmonisk navn støtter op om dig og ændrer alt. Det bringer dig hjem og i kontakt med din kerne så du kan mærke din intuition og skabe et liv du elsker indefra og ud.

Lige meget hvad der gør at du søger forandring i dit indre og ydre liv kan numerologien hjælpe dig på rejsen.

Mere kærlighed, flere muligheder og meget mere dig! Jeg hjælper og støtter dig i processen så du kan tage ejerskab og sætte intentionen bag det liv du ønsker. Jeg ser hele dig og skaber et rum hvor vi sammen kan se hvor du skal hen. Du og dine ønsker for fremtiden bliver æret. Det er sårbart at se hvad der ligger i dit navn og vigtigt at mærke glæden og selv træffe valget der medfører en så dyb transformation som et numerologisk navneskifte kalder ind.


Et navneskifte er ikke en lappeløsning - det sætter skub i alle områder af dit liv. Dit navn former dine oplevelser og  hvordan du reagerer på dem. Det har enorm indflydelse på hvad du tiltrækker af mennesker, relationer og hvordan dit liv udfolder sig.

Du skal være klar til en gennemgribende omvæltning da et numerologisk navneskifte vil fjerne det der står i vejen for dit potentiale - både det der larmer og det du gemmer dig lidt bagved. Det at du har fundet mig er et tegn på at du er klar til et seriøst løft.

Jeg har selv gået vejen og ved hvor vildt og voldsomt sommerfuglene i maven kan storme når du står på springbrættet til et nyt liv. Jeg lytter til dig og din indstilling til det skifte der er på vej.

Din ansvarstagen for dit eget liv og navneskifte er altafgørende for hvor stort et ryk vi kan skabe sammen. At gå fra at opleve livet som et langt sejt træk op af bakke i modvind til at trille af sted med medvind i ryggen og sol på næsen kan synes umuligt, indtil et nyt navn kommer på banen.

I det øjeblik du booker din session begynder jeg og energien omkring dig at arbejde på det der skal ske.

Jeg bruger minimum en dags tid på at se på de muligheder der er af numeroskoper for dig, lytter til de input jeg får af dit spirituelle team (de er altid meget begejstrede for den rejse du er ved at tage på!) og mærker ind i hvad der er af budskaber der er vigtige at få igennem til dig.

Din investering er $1500

Hvad er inkluderet i Navneskifte Sessionen?

En dybdegående session med tolkning af din numerologiske essens og nuværende navn.

Varighed ca. 2,5 time.

 

Du får lyd og video optagelsen til evig eje så du altid kan gense den.

Efter sessions ceremoni for ekstra flow.

Et nyt numeroskop der passer perfekt til dig med stikord og tolkning på alle vibrationerne.

 

Masser af navnelister!

 

Årstalsrækker regnet og tolket minimum 7 år ud i fremtiden.

Video om at vælge det rette navn for dig.

BONUS:

 

1 x Gavekort til

Den Lille Tolkning!

 

Så du kan dele numerologien og din nye viden med en du holder af.

 VÆRDI: $115 

BONUS:

 

Et års opfølgning og støtte

12 videoer, Integrations Meditationen, og masser af værktøjer der støtter dig i udrensningen.

 

En ny video lander i din indbakke hver måned i 12 måneder.

NAVNESKIFTE VIDEO BONUS

Som den første numerolog i Danmark og USA tilbyder jeg 12 måneders video opfølgning efter alle navne sessioner.

 

At tage kvantespring i vibration kræver mod og det kræver støtte. Jeg modtager så mange spørgsmål om hvordan man kommer godt igennem udrensningen og hvad der er normalt at opleve i den første tid efter et navneskifte. Og jeg har så mange værktøjer og guldkorn at dele med dig!

 

Derfor har jeg skabt den ultimative bonus . Fordi du og din rejse fortjener det bedste.

De 12 videoer er fyldt med praktiske og spirituelle værktøjer der hjælper dig med at sætte perspektiv på din rejse. Vi kommer omkring alt fra den fysiske udrensning til dit karmiske slip. Du får kærlige lektier for og Integrations Meditationen som er genial til at lytte til når udrensningen støjer. Du modtager en ny video hver måned for at hjælpe dig med at integrere de nye vibrationer med lethed. Den første video bliver sendt afsted når du fortæller mig at dit nye navn er blevet godkendt.

Du kan investere i denne bonus separat i The Numerology Store, hvis du har skiftet navn hos en anden numerolog.

Book din Navneskifte Session her

Jeg afholder et ritual efter vores session der forankrer det nye navn, skaber flow i overgangen og sørger for at du er støttet på alle niveauer. Her under kan du se billeder fra andre navneskifte ritualer. Jeg mærker ind i hvad der støtter lige netop dig.

EFTER SESSIONS CEREMONIEN

Efter vores session afholder jeg en ceremoni hvor jeg kalder det flow og den støtte ind som lige præcis du har brug for i det skifte der er på vej. Du kan se billeder herunder af hvordan ceremonien kan se ud.

ALT DET PRAKTISKE

  • Du booker via en af de fine røde knapper her på siden og modtager en email med et link til vores online Zoom session.

  • Jeg afholder kun sessioner torsdag, fredag og lørdag. Da jeg bor i LA ligger tiderne senere på dagen for mine danske klienter.

  • I sessionen (ca. 2.5 time) gennemgår jeg først din numerologiske essens, opridser dine stærke sider, udfordringer og hvad du er her for. Det er befriende at få bekræftet den indre drivkraft du besidder og gør det nemmere at eje de gaver du har med dig.

  • Vi gennemgår dit numeroskop for at se hvor du er udfordret i dit nuværende navn. Du får tid til at italesætte hvad der er vigtigt for dig og hvad du ønsker at åbne op for. Dette har indflydelse på hvilke nye navne der er de bedste for dig.

  • Du bestemmer helt selv dit nye navn ved at vælge fra de hundredvis af muligheder på navnelisterne. Jeg vælger ikke navnet for dig. Kun navne vibrationerne.

mathilda.jpg

Mathilda Aurora Phoenix

Living Yolates Teacher + Peaceful Warrior

Wauw. Det er svært at beskrive kort hvor mange følelsesmæssige og mentale forandringer der er sket i løbet af og efter sessionen. Novalee satte virkelig ord på nogle ting som jeg ikke selv ville kunne ha beskrevet bedre. Men det største er nok at jeg har oplevet langt højere medfølelse og ja forståelse for mig selv. Det har generelt været forløsende at stå ved at jeg gerne vil skifte navn. Under sessionen var det mest bare en aha oplevelse hele vejen igennem og jeg er meget taknemmelig.

elenor.jpg

Elenor Lind

Pædagog + Holistisk Energiterapeut

Jeg havde det som om at Novalee var kravlet ind under huden på mig og at hun så, følte og oplevede verden som om hun var mig. Hun talte lige ind i mine udfordringer, mine drømme og mine styrker. Det var utroligt rart at opleve at her var der én, som forstod mig. Jeg sad tilbage med følelsen af, at jeg ikke kunne ignorer den nye viden jeg lige havde fået. Jeg ville skifte navn. Det var både befriende og sårbart, at et andet menneske kiggede så dybt ind i mig, men jeg oplevede at Novalee udviste den kærligste respekt for hvem jeg er og mit ståsted.

raasmus.jpg

Raasmus Morten Hansen

Reiki Healer + Illustrator + Musiker

Jeg elsker mit nye navn. Jeg var spændt og åben i løbet af sessionen og oplevede et skifte i min energi til det mere positive samt en lethed. Jeg var og er, totalt klar til at blive konfronteret med mig selv, ego og mine gode og mindre gode sider. Jeg følte mig på rette vej til et nyt liv.

 

Er fanatisk fan af hele processen fra ende til anden, men jeg var og er glad for du tog dig tid til at maile og lytte til mig undervejs. Tak for det ❤️ Det bedste er og var, er at alt hvad du fortalte mig var så super præcist. Du beskrev mig bedre end jeg ville kunne have gjort det  

 

Alle burde nok investere i navneskift. Især mænd.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Din investering er $1500

Delbetalings plan $250 pr måned i 6 måneder

helen.jpg

Helen Waters

Director + Writer + Actress

Novalee has a sense of playfulness and fun that I haven’t found in other spiritual/healing/light-workers. She takes all the serious stuff seriously, but her solutions feel fresh, light, funny, and fun. It’s unique to her. 

 

See Novalee if you feel like you’re just reliving the same frustrating patterns over and over. She is very intuitive, more than intuitive, even. She can see your pain and your troubles, but she can also see a way forward for you. Actionable, practical steps. 

 

I feel freer. My core values are aligned with a name change because I believe that we are infinitely creative and flexible beings and changing my name honors that. I love my new name. It’s empowering to choose your own name.

elinor.jpg

Elinor Cohen

Intuitive Business & Marketing Strategist

Everything was very spot on - I especially liked how you picked out curiosities of mine, that I did not mention to you - you confirmed I should pursue them... also, you emphasized how important it is for me to fill my own cup more than others.. and as of late I have been feeling so depleted - this made everything so clear!

 

I noticed a shift in my behavior after the session. I’ve said no to several things, lost some clients (which I'm happy about) and decided that I'm no longer serving everyone besides myself.

 

What resonated most for me was how much I give to others and not to myself... it just clicked to me differently than before.

isaebel.jpg

Isaebel Björgdóttir

NLP Hypnotherapist + Life coach + massør

Jeg følte mig helt afklaret med, at skulle skifte mit navn, men det blev forstærket under sessionen, fordi jeg kunne se hvordan nogle af mine udfordringer, især var kommet efter jeg skiftede navn ift fødslen af min datter for 8 år siden.

 

Jeg har ret hurtigt mærket en stor energimæssig ændring i mig - en større ro, glæde og optimisme. Der bliver ved med at dukke en masse lækre visioner op for fremtiden - og jeg har også drømt om nogle ting fra min fortid, som jeg nu føler jeg kan give slip på.

Book din Navneskifte Session her

10% af overskuddet fra

en session går til at plante træer

via non-profit organisationen

ONETREEPLANTED

IMG_8010.jpg

Er du sådan en der godt kan lide at læse lidt længere udtalelser? Det er jeg også så derfor kan du læse dem her!

Jeg har været meget i tvivl omkring et navneskifte, eller rettere jeg vidste nok godt hele tiden at det var det jeg ville, men mit ego og frygt larmede. Men da jeg først kom over det havde jeg faktisk ikke rigtig nogen forbehold. Følte jeg var nødt til at forholde mig meget åben til hele oplevelsen

Wauw. Det er svært at beskrive kort hvor mange følelsesmæssige og mentale forandringer der er sket i løbet af og efter sessionen. Novalee satte virkelig ord på nogle ting som jeg ikke selv ville kunne ha beskrevet bedre. Det har skabt en langt større forståelse for mig selv. Men det største er nok at jeg har oplevet langt højere medfølelse og ja forståelse for mig selv. Det har generelt været forløsende at stå ved at jeg gerne vil skifte navn. Under sessionen var det mest bare en aha oplevelse hele vejen igennem og jeg er meget taknemmelig.

Det var klart fedt at få en forståelse for mig gamle numeroskop og derefter forstå det nye. Det gav så psyko god mening det hele og jeg imponeres igen og igen over hvor sindsyg skarp og dygtig Novalee er og hvor fantastisk hun er til at formidle numerologien. Det er svært at være mere specifik da jeg synes at alt i sessionen var med til at gøre det til en virkelig dejlig oplevelse.

Jeg vil klart anbefale en session!!! Jeg vil anbefale det til folk der føler et kald allerede. Jeg tror det at skifte navn skal komme indefra. Det skal man mærke sig kaldet til. Jeg synes alle burde investere i det ;) men det er ikke for alle så jeg ville nok ikke foreslå det til folk der ikke selv viser interesse. Når det så er sagt vil jeg til hver en tid anbefale Novalee som numerolog hvis man har taget beslutningen om navneskift.

Jeg følte mig meget set under hele sessionen og det er klart en af de oplevelser jeg har haft som har givet mig størst forståelse for mig selv.

- Mathilda Aurora Phoenix, Danmark