OM NOVALEE

Første gang jeg stiftede bekendtskab med numerologien boede jeg i New York. Og der er bare langt højere til loftet herovre, så da jeg hørte ideen om at der var noget i mit navn der ikke støttede op om det jeg var kommet her i verden for at opleve og udleve - var jeg åben for at høre mere. Jeg fandt mig en Numerolog, fik mig en session og skiftede navn. Bum. Det blev starten på en helt ny rejse. Jeg har brugt mange år som skuespiller på at lære 'mit instrument' at kende men også følt at jeg tumlede gennem livet og ikke rigtig var herre over eller forstod mange af de udfordringer eller tab jeg oplevede. På den nye vej jeg har fundet er det som om nøglerne ikke bliver gemt af vejen og skal kæmpes for at findes med næb og klør.

Headshot of Novalee Wilder in a teal and blue dress.
logo-footer voyage LA.png
romper new logo.webp
vortex logo.webp
WELL+GOOD logo.png
womans day logo.png
thrive-global-logo-transparent.webp

De dukker op i form af pludselige manifestationer og gaver, som livet har prøvet at aflevere hos mig i årevis. Den voldsomme ændring jeg oplevede i mit eget indre og ydre liv efter mit harmoniske navneskifte gjorde mig interesseret i den viden der lå bag. Jeg blev udannet Numerolog før jeg flyttede tilbage til USA med mit livs kærlighed. Han dukkede op da mine nye navne endelig tillod dyb kærlighed at vokse i mit liv.  Jeg er så taknemmelig for numerologien og har så meget respekt for det kraftfulde værktøj den er når vi er klar til at skabe varige forandringer og give slip på dysfunktionelle mønstre. Jeg elsker at kunne forene alt hvad jeg har med mig i mine sessioner så du kan få det kærligste springbræt for dit vibrationelle skift.

 

At blive set for den du er, sætter gang i udlevelsen af det liv du er kommet for at leve lige her og nu.

Er du klar til at udforske mine sessioner?

Find den rette session for dig her.

 

Bliv en del af min verden her:

Meld dig til nyhedsbrevet i bunden af siden.

Instagram: @novaleewilder

Facebook: /novaleenumerology

Har du spørgsmål? Find svarene i min FAQ.

 

 

Two girls age 5 and 3 holding small tree saplings ready for planting.

10% af overskuddet fra

en session går til at plante træer

via non-profit organisationen

ONETREEPLANTED

IMG_8010.jpg

Hvad siger folk efter en session med Novalee?

Jeg har været meget i tvivl omkring et navneskifte, eller rettere jeg vidste nok godt hele tiden at det var det jeg ville, men mit ego og frygt larmede. Men da jeg først kom over det havde jeg faktisk ikke rigtig nogen forbehold. Følte jeg var nødt til at forholde mig meget åben til hele oplevelsen

Wauw. Det er svært at beskrive kort hvor mange følelsesmæssige og mentale forandringer der er sket i løbet af og efter sessionen. Novalee satte virkelig ord på nogle ting som jeg ikke selv ville kunne ha beskrevet bedre. Det har skabt en langt større forståelse for mig selv. Men det største er nok at jeg har oplevet langt højere medfølelse og ja forståelse for mig selv. Det har generelt været forløsende at stå ved at jeg gerne vil skifte navn. Under sessionen var det mest bare en aha oplevelse hele vejen igennem og jeg er meget taknemmelig.

Det var klart fedt at få en forståelse for mig gamle numeroskop og derefter forstå det nye. Det gav så psyko god mening det hele og jeg imponeres igen og igen over hvor sindsyg skarp og dygtig Novalee er og hvor fantastisk hun er til at formidle numerologien. Det er svært at være mere specifik da jeg synes at alt i sessionen var med til at gøre det til en virkelig dejlig oplevelse.

Jeg vil klart anbefale en session!!! Jeg vil anbefale det til folk der føler et kald allerede. Jeg tror det at skifte navn skal komme indefra. Det skal man mærke sig kaldet til. Jeg synes alle burde investere i det ;) men det er ikke for alle så jeg ville nok ikke foreslå det til folk der ikke selv viser interesse. Når det så er sagt vil jeg til hver en tid anbefale Novalee som numerolog hvis man har taget beslutningen om navneskift.

Jeg følte mig meget set under hele sessionen og det er klart en af de oplevelser jeg har haft som har givet mig størst forståelse for mig selv.

- Mathilda Aurora Phoenix Østergaard, DK

Hvad er en Love Leader?

Vi er alle Love Leaders når vi lever vores liv med hjertet som kompas. Du er en Love Leader hvis du træffer valg der gør dig lykkelig og bringer dig i harmoni med det indre kald du mærker. Den vej som du kan mærke er din og som både skræmmer dig og giver kriller i maven. Sådan viser du andre hvordan et liv levet i kærlighed skaber ringe af lys og ekspansion i verden.

Jeg er en Love Leader der driver min virksomhed og lever mit liv udfra hvad mit hjerte fortæller mig er vigtigt. Derfor går 10% af overskuddet fra mine sessioner til organisationer der kæmper for lighed og frihed for kvinder på verdensplan.

Love Leader logo with a seashell outline in pink and orange.