Vær den første til at læse 'A Little bit of Numerology'!

Updated: May 24, 2019Min første bog udkommer den 5. November 2019 og du kan blive en af de første til at læse den! 'A Little bit of Numerology' er den perfekte introduktion til numerologiens verden og jeg glæder mig så meget til at dele den med dig.


I bogen kommer vi omkring numerologiens historie og de forskellige indgangs vinkler og påvirkninger der har gjort at numerologien ikke er så udbredt som f.eks. astrologien. Vi dykker ned i de ni grundenergier og du bliver klogere på alle navne vibrationerne og den indflydelse de har på dit liv. Du lærer at udregne et numeroskop og de basale ting der skal til for at tolke det. Jeg bruger Oprah Winfrey og John Lennon som eksempler på tolkninger så du kan se hvordan din nye viden kan bruges i praksis. Til slut kigger vi på hvordan numerologien er forbundet med andre spirituelle værktøjer som Feng Shui, Tarotten og chakra systemet. Så meget information og så i en super fin lille pink bog!


Bogen kan nu forudbestilles både i hardcover og kindle version:


Amazon UK

Amazon US

Barnes & Noble US

Indiebound US


Når du forudbestiller bogen kan du dele det med mig ved at tagge mig på IG @novaleewilder eller Facebook! Jeg glæder mig til at se hvilke indsigter der lander for dig i løbet af læsningen!


100% Kærlighed

Novalee

0 comments

Recent Posts

See All