Den Globale Månedsenergi - April 2019


April er landet og vi er endelige ude af Merkurs retrograde periode og klar til at se fremad igen. Jeg håber du kom igennem de seneste par uger med et minimum af teknologi udfordringer, opkald fra fortiden og rodet kommunikation!


Dette 3’er års fokus handler meget om vores ambitioner og skærpelsen af vores fokus når det kommer til personlig ansvarlighed. Det er ikke en proces der udelukkende finder sted i dit hoved. April måned bringer os en vibration der som en blid forårs vind inviterer dig til at lege, slippe dig selv løs og give din logiske og lineært tænkende hjerne en pause.


Hvis du har haft meget modstand på at bevæge dig fremad i løbet af den sidste måneds tid og følt dig fastlåst i retrospektive og indadvendte tanker så vil April gerne nedbryde de imaginære og perfektionistiske firkanter du har skabt ved at tegne indenfor stregerne.


Der er et stort potentiale for intuitive gennembrud denne måned og en fornemmelse af at kreative og ukonventionelle måder at løse problemer på vil blive belønnet.


I løbet af de næste 4 uger ville det være oplagt at ruske lidt op i din normale rutine og give dig selv en chance for at blive overrasket. Hvis du oftest arbejder alene er det nu du skal finde dig en samarbejdspartner eller kollega at prøve dine ideer af med. Hvis du for det meste befinder dig i gruppe sammenhænge arbejdsmæssigt er det nu du kan udforske og dykke ned i dit eget univers for en stund. Dekonstruer din normale proces og se om du kan fjerne eller tilføje noget der ville få det hele til at føles nyt og ekspansivt.


Se på dine måder at skabe på og om det er muligt at arbejde dig baglæns fra det resultat du leder efter i et format der føles legende og let. Så du ikke skal bekymre dig om at starte på noget nyt men mere finde vejen hjem. Selv de mest basale og hverdagsagtige gøremål kan krydres med en snert af noget større og store udfordringer kan skæres ud i mundrette bidder du ikke bliver overvældet af. Find en ny rute til et sted du besøger ofte og bestil noget andet fra menuen fra din ynglings restaurant.


Nu hvor foråret finder sin vej igennem vinterens mørke, genopdager vi mennesker os selv i de første spæde solstråler. Se på dig selv med nye øjne og læg mærke til hvad du kan slippe fra fortiden idet du bevæger dig ind i en ny måned og et nyt kapitel af din rejse.


Der er et fint og blidt kærligheds tema i denne måned som kan hjælpe dig med at møde nye mennesker eller romantiske forbindelser ved at sørge for at du er på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Det betyder at du skal følge dine impulser og lytte ekstra godt til din intuition. Hvis et nyt navn har kaldt på dig er denne måned super oplagt til at følge op impulsen og tage et spring ud i et nyt liv.


100% Kærlighed

Novalee

0 comments

Recent Posts

See All