Den Globale Månedsenergi - Juni 2019Hvordan har 2019 været for dig indtil videre? For mig er dette år fyldt med vokseværk og nye eventyr men jeg er nok også lidt overvældet af netop at have flyttet fra New York to Los Angeles, ryddet ud og givet slip på en hel lejlighed og alle de ting der følger med når man har skabt sig et hjem! Det her år har fået mig til at evaluere de ting jeg bruger det meste af min tid og kræfter på. Processen omkring at komme af med de fleste af mine ting uden at skabe affald og gøre hvad jeg kan for at mine ting får et nyt hjem har været en udfordring i sig selv. #zerowasteforthewin


2019 har et overordnet globalt tema omkring vores personlige ansvarlighed og dette vil dukke op i form af specifikke udfordringer for hver enkelt af os. Jeg har lagt mærke til at al den tid min hjerne bruger på at holde styr på hverdags opgaver og de begrænsninger det medfører for min kreativitet ikke er i overensstemmelse med den følelse og oplevelse jeg vil have af mit liv. Jeg vil tage ansvaret for den retning mit liv udfolder sig endnu mere seriøst og heldigvis er Juni måneds vibration så klar til at hjælpe både dig og mig med netop dette!


Juni møder dig lige hvor du er når det handler om at udfolde og eje din personlige styrke og magt. Fra Majs penge-mind-set og overflods tema glider vi nu videre ind i en måned der vil bremse dig når du spilder din tid og energi på forældede magt kampe og offer mentalitet.

Denne måned vil bede dig om at sætte en stopper for alt i dit liv der synger på sidste vers. Det kunne være en afslutning af et venskabs eller kærlighed forhold eller have at gøre med din karriere. Du kan være i en situation hvor den eneste vej op er ud af det job eller den titel du har lige nu. Det kan også handle om din bolig situation eller ting du har investeret i. Det er på tide at forlig dig med eventuelle tab eller gevinster, opgiv de gamle forventninger og bevæg dig videre mod nye spændende muligheder.


All de afslutninger som Juni bringer med sig har et eneste formål: At hælde al din energi tilbage i din egen beholder og gøre dig klar til de næste store skridt i dit liv. Din sande styrke lever inde i dig og vil aldrig være afhængig af hvad der sker omkring dig. Alt hvad du efterlader i denne måned vil skabe plads til at nye og bedre ting kan lande let og hurtigt.


Denne måneds vibration er stærk og det kan ske at ting simpelthen bliver fjernet i din fysiske omgivelser hvis de er klar til det. De største skift vil dog ske inde i dig. Intet bringer så meget klarhed som den rum der skabes når vi har sluppet noget der har tynget os længe. Giv dig selv en chance for at nyde dit nye udsyn. Universet bryde sig ikke om tomhed så husk at fejre det faktum at du nu har mulighed og plads til at skabe noget nyt, selv hvis det er bittersødt at slippe det gamle. Ved at være taknemmelig for de nye muligheder gør du det sværere at gå tilbage til gamle og udtrådte mønstre.


Juni er endnu en måned der er oplagt til et navneskifte da de stærke energier skubber os ud at de mønstre der får os til at skrue ned for vores indre lys. Hvis du er klar til at slippe begrænsningerne i dit nuværende navn så venter Navneskifte Sessionen på dig med åbne arme.


100% Kærlighed

Novalee


PS: Vil du have meget mere magi i dit Instagram-feed? Så følg med her og få et glimt ind bag kulisserne og mit liv i USA.

0 comments

Recent Posts

See All