Den Globale Månedsenergi - Maj 2019Sig hej til Maj! Denne måned bringer os så meget lækkerhed, ikke kun fordi foråret får alt til at blomstre og baner vejen for sommeren, men fordi Maj i år bringer os et budskab om muligheden for overflod!


Vi har et stort fedt penge tema i denne måned og der er klart mulighed for at omskrive gamle penge historier, invitere mere flow ind i alle områder af dit liv og forankre følelsen af at være rig i selve dit fundament.


Penge og alle de gode ting der følger med dem bliver ofte gjort til skurken der stopper vores drømme. Mange mennesker synes at det at tage sig af og fokusere på penge er ikke noget man skal tale om, hverken med sin partner eller tætte venner. Vi bruger utrolig meget tid på at bekymre og brokke os over hvor vores lønseddel bliver af men det er knapt så normalt at fejre glæden over at den faktisk bliver udbetalt hver måned. Det at ignorere og tale negativt om et område af vores liv der har så stor betydning og samtidig ønske at det samme område vil vokse og gro er ikke logisk på noget plan.


Denne måned er som skabt til at have den samtale om penge – først med dig selv og så med de mennesker eller andre områder du gerne vil styrke det finansielle flow med.


En lækker lille 2 trins øvelse kommer her: Start med at lave en liste over alle de områder hvor penge hjælper dig. Forestil dig at penge er et hjælpsomt energi felt eller en person der står foran dig og lytter til alt hvad du siger


Hvad gør penge muligt for dig hver dag?

Hvilke ting og oplevelser gør penge det muligt at du har i dit liv?

Hvornår er du mest taknemmelig for at penge dukker op?

Hvor og i hvilke situationer gør penge dit liv nemmere?

Er penge nogensinde dukket op lige i sidste øjeblik når du havde brug for dem?


Luk dine øjne og mærk din taknemmelighed og glæde over hvert svar på din liste. Send denne glæde videre til det flow der har hjulpet dig med hver eneste ting du har skrevet. Se for dig hvordan penge modtager din taknemmelighed og vokser i stolthed over at få lov til at hjælpe dig.


Nu kan du lave en liste over alle de områder eller ting som du gerne vil have penges hjælp til at realisere. Det kan være:


Store investeringer, ’luksus’ ting eller oplevelser, dagligdags udgifter, rejser, at give til velgørenhed, betale af på gæld, flytte omkostninger, investering i dig selv, din selv kærligheds rutine, din virksomhed, din familie, dine venner, osv.


Luk igen dine øjne og forbind dig med den taknemmeligheds følelse du havde før, fyld dig selv op med glæden over alle de muligheder, oplevelser og ting som penge allerede har gjort muligt. Forestil dig nu at du viser listen over dine ønsker til den hjælpsomme penge energi. Mærk hvordan energien intensiveres imens den læser din liste, for hver ting på listen blive den gladere, meget energisk og den sender dig denne helt klare besked:


”Ja lad os skabe det her! Jeg vil elske at hjælpe dig med at realisere de her ting og gøre dem til en del af dit liv! Er du klar til at åbne op for overflod og til at alt det gode der er på vej til dig bliver manifesteret på den bedst mulige måde?”


Du siger ”JA TAK!” og åbner op for at have en samtale med din personlige penge energi på et helt nyt niveau.


Den her øvelse kan laves igen og igen. Hver gang du skriver dine lister vil du finde flere ting at være taknemmelig for og penge energien vil gladelig tage imod alle de udfordringer du lader den lege med. 


Vær opmærksom på at selv hvis du ikke har gået rundt og snakket om dine penge udfordringer og frygt – så har du stadig brugt penge på en måde der ligger i lige linje med dine tanker og overbevisninger omkring dem. Det er ofte ideer som du har arvet eller samlet op meget tidligt i dit liv. Mange af disse ideer er forældede og passer sikkert ikke ind i det liv du rent faktisk lever lige nu og her. Vær opmærksom på dit sprog og de ting du siger når du bruger eller afholder dig selv fra at bruge penge på noget.


Hvad vi ikke tager os af vokser ukontrollabelt, ikke kun i mytologiske proportioner men også i lave, klistrede energi vaner. At bruge penge uden omtanke, holde dig fra at investere i det der giver allermest mening for dig og i stedet langsomt udtømme dine ressourcer med øjebliks tilfredsstillelse er ren selvsabotage. På den anden side er det af frarøve dig selv basale fornødenheder og ikke sørge for at du er centrum i dit eget liv er ligeså skadeligt. Vær opmærksom på om du svinger fra den ene yderlighed til den næste.


Dybt indgroede vaner og mønstre kan komme op til overfladen i denne måned. Hold dine øjne, hjerte og bankkonto åbent for alle de penge og overflods tegn der kommer op i denne måned – og de følelser der er forbundet til dem. At bryde ’overflods og hungersnød’ cyklusser er muligt hvis du er bevidst om at du er med til at skabe dem.


Dit navn og numeroskop kan have stor indflydelse på udformningen af dine penge historier og din kapacitet for at kunne ’holde’ til overflod på mange niveauer. En navne ændring kan åbne døren for flow på alle planer. At investere i Navneskifte Sessionen ligger lige for med den penge transformerende energi Maj.


100% Kærlighed

Novalee


PS: Vil du have meget mere magi i dit Instagram-feed? Så følg med her og få et glimt ind bag kulisserne og mit liv i NYC.

0 comments

Recent Posts

See All