Den Globale Månedsenergi - Marts 2019Marts måned er netop landet i din kalender og som energi på verdensplan. Her er den numerologiske prognose du har brug for, for at få mest muligt ud af denne tidlige forårs måned.


Temaerne der er i spil i denne måned er alle forbundet med kærlighed, familie, venskab, hjerte-centrerede forhold og forbindelser.


Med Merkur i retrograd det meste af måneden er der en retrospektiv kvalitet over de globale vibrationer vi oplever i Marts måned.


Merkur går Retrograd i Fiskens tegn den 5. marts og direkte igen den 28. marts. Vil du have mine tips til at navigere den kommende periode? Så meld dig til nyhedsbrevet i bunden af denne side.


De overordnede temaer i 2019 er stadig er i spil hele året, men denne måned giver os mulighed for at dykke ned i de historier der har at gøre med loyalitet og kærlighed. Samt lektioner, der omhandler tillid til vores intuition og hjerte-visdom især når det gælder de relationer vi har med os selv og dem omkring os.    


Marts stiller dig disse skarpe spørgsmål:

 

Er du en loyal person? Kan folk stole på dig når du siger du vil gøre noget? Dukker du op, når du har forpligtet dig til et møde eller projekt? Hvis ikke, hvorfor lyver du for dig selv og andre på denne måde? Hvad ville det koste at være ærlig med dig selv om hvad der er vigtigst? Hvad ville det gøre for dit selvværd og generelle omdømme, hvis du ryddede op i dine handlinger og ord og kun sagde ja til ting, du er begejstret omkring og fuldtud investeret i på alle planer i dit liv?


Kan du stole på dig selv? Hvad og hvem kommer først på din liste over prioriteter? Er det de forpligtelser du føler du har overfor andre, eller de løfter du har givet dig selv? Er grunden til at du ikke ’møder op’ i visse områder af dit liv, at du ikke tror eller stoler på dig selv og din egen indsats?


Marts er en perfekt måned til at afdække og slippe begrænsende overbevisninger der er forbundet med kærlighed. Fra dine allertidligste minder til dit seneste crush. Se på de historier du har bygget op og skabt på baggrund af dine oplevelser. Se om der gemmer sig en mere positiv fortælling. Giv slip på ideen om at være uværdig eller for sensitiv til at kunne lykkes i kærlighed. 


Denne måned vil vise dig skyggesiden af det at åbne sig for andre og nøglen der ligger i at åbne dig indad mod dit eget hjerte først. Ingen lækker kærlighedsflod kan fosse ind i dit liv hvis du ikke først skaber plads ved at rydde ud i de stagnerede og gamle historier. En begrænset overbevisning sætter en stopper for at tingene kan flyde nemmere.  


Et ærligt hjerte, der flyder over af taknemmelighed og stærk selvbevidsthed, er et hjerte man kan stole på. Et hjerte, der er stærkt forbundet med sit eget hjerteslag. Der følger den rytme som kun det selv kan høre. Dette er dit hjerte, dit øjeblik i livet og det år hvor du har mulighed for at omskrive din egen historie og forbinde dig med din egen styrke


Er mangel på selvkærlighed et stort tema i dit liv? Dette kan være afspejlet i dine navne. Hvis du vil vide hvad de tiltrækker lige nu er Den Lille Tolkning som skabt til dig. Hvis du er klar til at lade kærligheden åbne dig op er Navneskifte Sessionen nøglen til at åbne døren.  


100% Kærlighed

Novalee  


PS: Vil du have meget mere magi i dit Instagram-feed? Så følg med her og få et glimt ind bag kulisserne og mit liv i NYC.

0 comments

Recent Posts

See All