NOVALEE WILDER

 professionel numerolog, forfatter + love leader
 

AT ÆNDRE DIT NAVN VIL FORANDRE DIT LIV

THE FULL READING

mathilda.jpg

Wauw. Det er svært at beskrive kort hvor mange følelsesmæssige og mentale forandringer der er sket i løbet af og efter sessionen. Novalee satte virkelig ord på nogle ting som jeg ikke selv ville kunne ha beskrevet bedre. Men det største er nok at jeg har oplevet langt højere medfølelse og ja forståelse for mig selv. Under sessionen var det mest bare en aha oplevelse hele vejen igennem og jeg er meget taknemmelig.

Mathilda Aurora Phoenix

Living Yolates Teacher

Ahhh - at blive set, vidnet og fejret som det unikke menneskelig mix af gaver, udfordringer, sår, drømme og dybere livsformål. Det er det den her session er skabt til.

 

Vi er ofte mest blinde overfor vores egen styrke og potentiale. Denne session er både en praktisk introduktion til dine tal - dem i din fødselsdato, navn og årstalsrækker - og de intuitive indsigter og svar der dukker op i det nærværende øjeblik.

 

Numerologien viser os de livsformål du er her for at mestre i en evigt ekspanderende form. Den viser følelsesmæssige, fysiske og mentale mønstre som du kan lære at kende og arbejde med.

Som den der læser de mønstre er det min intention at gøre det så nemt for dig at integrere information som muligt. Jeg har gået den her vej før og jeg ved hvor de indre og ydre udfordringer som regel dukker op. Vi dykker dybt ned i de forskellige måder tallene påvirker dit liv og de muligheder der er på vej til dig.

Intet andet spirituelt værktøj har givet mig så dyb og varig forandring i mit liv som mit arbejde med numerologien og det er min ynglings beskæftigelse at dele denne oplevelse og forståelse med dig.

Jeg bruger tid før vores session med dit numeroskop og lytter til de indput der er fra dit spirituelle team (de er altid ret interesserede i at få nogen ord med på vejen!) og jeg mærker ind i de lektioner og beskeder det er vigtige at du får med.

Du kan booke The Full Reading på tre forskellige måder:

  • 1 session hvis du vil vide hvad der ligger i dit numeroskop og få klarhed over gaverne og udfordringerne i din fødselsdag. $500.

  • 3 sessioner som en pakke, vi går i dybden dine spørgsmål, energier og hvordan dine årstalsrækker påvirker dit liv lige nu. $1250.

  • 12 sessioner over et år - A YEAR OF NUMEROLOGY SUPPORT - Støtte, mentoring og numerologiske indsigter når det passer ind i dit liv og kalender, kan købes som ekstra støtte efter dit navneskifte, som coaching omkring din spirituelle virksomhed og/eller som en investering i din personlige udvikling. De 12 sessioner skal bookes indenfor et år. $5500.

Hvad er inkluderet i The Full Reading?

1 times dybdegående session med tolkning af din fødselsdato, nuværende navn og numeroskop. Evt. tolkning af årstalsrækker.

Masser af tid til at stille spørgsmål og få intuitiv vejledning.

Sessionen foregår via Zoom.

Du modtager en email med et link til at downloade video og lydfil fra efter sessionen så du kan genlytte når som helst.

 

Dette er en lydfil du vil kunne vende tilbage til i de kommende år når du har brug for at blive mindet om de gaver og udfordringer du har med dig.

BONUS

Efter sessions ceremoni for extra flow. Den afholdes efter vores session for at hjælpe dit energi felt med at integrere informationen og indsigterne.

 VÆRDI: $95 

Book The Full Reading her

mettemarrie.jpg

Mettemarrie Lassen

Sorgrådgiver + Sensetik Terapeut

Det er nyt for mig er at tænke: Jeg gider ikke kæmpe mere. Jeg er mindre bange for at blive udstødt.

 

Temaet omkring af høre til er helt fundamentalt vigtigt. Jeg ved det fordi jeg kan mærke at jeg fra starten i mit liv måtte opgive mig - for at være sammen med andre. Så en lettelse at blive bekræftet og måske den største drivkraft i forhold til navneskifte - altså at jeg er mig - uafhængigt af hvad vigtige andre mennesker synes om det.

augusta.jpg

Augusta Mariia

Living Yolates Teacher + Holistisk Energiterapeut

Jeg følte mig enormt tryg i løbet af sessionen. Den energi du udstråler er lysende og varm. Du er så langt fra fordømmende eller bedrevidende og det skaber den der oplevelse af, at du virkelig gerne vil mig det godt for min skyld og at jeg kan gøre lige hvad jeg vil uden at det er mærkeligt, så længe det er sandt for mig. Jeg oplevede under sessionen hvordan du nærmest så igennem mig og min historie, ved at beskrive mit numeroskop for mig.

avalon.jpg

Avalon Khaan

Mentor + Love Leader

Jeg anbefaler max denne bad ass numerolog, love leader Queen og hendes viden. Hun er nok den mest dedikerede og arbejdsomme numerolog jeg har mødt og lægger SÅ meget kærlighed i alt hun laver. Sindsygt kompetent og omhyggelig! Og så emmer hun altså af feminin kraft og at eje hvem hun er.

EFTER SESSIONS CEREMONIEN

Efter vores session afholder jeg en lille ceremoni hvor jeg kalder det flow og den støtte ind som lige præcis du har brug for i det skifte der er på vej. Du kan se billeder herunder af hvordan ceremonien kan se ud.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er du klar til at booke The Full Reading?

helen.jpg

Helen Waters

Director + Writer + Actress

Novalee has a sense of playfulness and fun that I haven’t found in other spiritual/healing/light-workers. She takes all the serious stuff seriously, but her solutions feel fresh, light, funny, and fun. It’s unique to her. 

 

See Novalee if you feel like you’re just reliving the same frustrating patterns over and over. She is very intuitive, more than intuitive, even. She can see your pain and your troubles, but she can also see a way forward for you. Actionable, practical steps. 

 

I feel freer. My core values are aligned with a name change because I believe that we are infinitely creative and flexible beings and changing my name honors that. I love my new name. It’s empowering to choose your own name.

elinor.jpg

Elinor Cohen

Intuitive Business & Marketing Strategist

Everything was very spot on - I especially liked how you picked out curiosities of mine, that I did not mention to you - you confirmed I should pursue them... also, you emphasized how important it is for me to fill my own cup more than others.. and as of late I have been feeling so depleted - this made everything so clear!

 

I noticed a shift in my behavior after the session. I’ve said no to several things, lost some clients (which I'm happy about) and decided that I'm no longer serving everyone besides myself.

 

What resonated most for me was how much I give to others and not to myself... it just clicked to me differently than before.

isaebel.jpg

Isaebel Björgdóttir

NLP Hypnotherapist + Life coach + massør

Jeg følte mig helt afklaret med, at skulle skifte mit navn, men det blev forstærket under sessionen, fordi jeg kunne se hvordan nogle af mine udfordringer, især var kommet efter jeg skiftede navn ift fødslen af min datter for 8 år siden.

 

Jeg har ret hurtigt mærket en stor energimæssig ændring i mig - en større ro, glæde og optimisme. Der bliver ved med at dukke en masse lækre visioner op for fremtiden - og jeg har også drømt om nogle ting fra min fortid, som jeg nu føler jeg kan give slip på.

10% af overskuddet fra

en session går til at plante træer

via non-profit organisationen

ONETREEPLANTED

IMG_8010.jpg

Er du klar til at booke The Full Reading?